Medi-Office

Wie zijn wij?

Medi-Office is een modern onafhankelijk medisch adviesbureau met vernieuwende dienstverlening ter verbetering en ondersteuning van het medisch proces. Sinds onze oprichting in 2015 zijn wij constant gericht op samenwerking en proces- en kwaliteitsverbetering. 

Team

mr. Gerrit Hulsbergen re - algemeen directeur

Gerrit is binnen Medi-Office verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering, organisatie- en productontwikkeling. Gerrit wil met Medi-Office voorzien in deskundig medisch advies ter vereenvoudiging, versnelling en verbetering van (medische) besluitvorming bij de vaststelling van schade aan de mens. Gerrit wordt door beide partijen met regelmaat ingeschakeld in complexe letselschadezaken als register mediator letselschade / bemiddelaar om zaken die in een impasse geraakt zijn alsnog op te lossen. Bij de mastercourse aansprakelijkheid aan de Erasmus Universiteit is Gerrit gastdocent voor het onderdeel schade-expertise. Sinds 2007 is Gerrit als basisdocent Personenschade verbonden aan de opleiding Middel tot Zwaar Letsel (MZL). Gerrit is bestuurslid van het oudste concours hippique in Nederland en als vertrouwenspersoon verbonden aan een PKN kerkgenootschap. 

 


drs. Frank Hulsbergen - directeur Medische Zaken MBA

Na zijn opleiding werkte Frank als dienstplichtig militair- en tropenarts in Afrika om zich vervolgens te specialiseren tot huisarts en in 1997 zelfstandig te vestigen in Harskamp. Frank is via de Universiteit van Utrecht een ervaren opleider van huisartsen. In 2018 rondde hij een medisch georiënteerde MBA opleiding succesvol af. Frank is als directeur medische zaken verbonden aan Medi-Office en Letselnet, twee onafhankelijk van elkaar opererende  medische advies organisaties. Binnen Letselnet komt Franks grote praktijkkennis, netwerk en ervaring als huisarts van pas voor het geven van onafhankelijk medisch advies op huisartsgeneeskundig vlak. Frank is tevens gediplomeerd duikerarts en verzorgt op verzoek keuringen voor duikers.

 

 


mw Linda Haverkamp - financiƫle administratie / ict / dataprotection officer

mw. mr. Judith Wierenga - jurist medische- en letselzaken en vertrouwenspersoon

mw Marja van der Werken - medisch secretaresse

mw Marja van Haren - medisch secretaresse

 

 


mw Marlies Wanningen - medisch secretaresse

mw Hanna Visser - medisch secretaresse

mw Amber van der Aa - medisch secretaresse

mw Esther Kloet - medisch secretaresse

mw Rosalin Baan - medisch administratief medewerkster

mw Frederike Wanningen - medisch administratief medewerkster

mw Margreet Ruis - medisch administratief medewerkster

Medi-Office

Medi-Office is een onafhankelijk medisch adviesbureau. Wij bieden deskundig medisch advies en ondersteuning van het gehele medisch traject voor opdrachtgevers in zaken rond medische claims. Onze organisatie is gericht op constante verbetering van haar dienstverlening, waarbij de mens centraal staat met gericht medisch advies.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8099
6710 AB EDE
KvK: 61258105
BTW nr: NL854273335B01